Jouw babyborrel bij 't Centrum? Een topidee!

Als je deze pagina bezoekt, verwacht je waarschijnlijk een kindje. Laat me dan ook beginnen met je PROFICIAT te wensen!

Je ziet het niet zitten om al dat babybezoek thuis te ontvangen? Gelijk heb je! Een babyborrel op verplaatsing is dan ook een perfect alternatief. Al je gasten komen op hetzelfde moment je kleine spruit bewonderen én jij kan relaxed meefeesten want bij ons hoef je niets zelf te voorzien!

De mogelijkheden in 't Centrum zijn eindeloos. Zo kan je ervoor kiezen om...

  • Stressloos binnen te wandelen in een zaal die helemaal klaar staat. Of wil je liever zelf voor de aankleding zorgen?
  • De catering uit handen te geven aan ons. Wij zorgen voor hotdogs, een dessertenbuffet of lekkere broodjes! Wil jij ook dat graag zelf doen? Helemaal geen probleem!

Maak een afspraak met Anke

Klinkt het bovenstaande jou als muziek in de oren? Dan zie ik je graag eens "in 't echt".

Als mama van 3 en organisator van heel wat babyborrels help ik je bij het plannen van jouw feestje. We bekijken samen wat ik precies kan betekenen. Tot binnenkort!

Anke

Maak een afspraak

Nog niet overtuigd?

Misschien kunnen andere kersverse ouders je helpen!

“Wij zijn nog aan het nagenieten van onze babyborrel! Iedereen was supertevreden en enthousiast. Jullie kelner heeft ons ook supergoed geholpen dus als we in de toekomst nog eens een feestje willen doen, gaan we zeker aan jullie denken!”

Hannes de Peuter

“Enkel lof! Jullie hebben overtroffen wat we wilden! Geen enkele vraag was te veel, je kwam zelf met leuke ideeën waar ik nooit zou opgekomen zijn, zoals de candybar die écht een succes was! Ik heb zelf op geen enkel moment stress gevoeld, noch in de voorbereiding noch tijdens het feest zelf, noch achteraf. Dit is wat we voor ogen hadden! We hebben genoten!"

Lisse Broecks

"Het was zeker en vast een goed feestje, we hebben ervan genoten 🙂.

We hebben veel complimenten gekregen over de zaal en we vonden zelf ook dat er een goed team achter de toog stond te helpen. Bedankt!"

Evi van den Plas